Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2014 10:17 - Как да изберете име за детето си?
Автор: zahariada Категория: Хоби   
Прочетен: 1293 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Как да изберете име за детето си? публикувано 12 Март 2014 |

image

 

Много хора смятат, че избора имена бебе е много проста и тя е една от забавлението , а не на всички проблемни случаи. Въпреки това , това не е така. Този процес е много сложен и отнема много време. Но как да се опрости и да се изберат най-подходящото име за вашето бебе ? Всички отговори са дадени в тази статия.

Както е известно , имената са до голяма степен повлияни от характера и съдбата на индивида. Трябва да учат , защото на тяхната важност. Например , ако искате дъщеря ви е сладък, мил и отзивчив в живота , то е препоръчително да я наричат ​​Anna или скъпа . Ако и вие искате да донесе радост на едно дете и е един от най-красивите , би било голямо име лилия или роза. Boy може да се нарече или Bogdan Maxim . След това той ще бъде успешен и ще мине под закрилата на Бога.

Въпреки това , имената на филтъра може да се основава не само на стойността на името . Например , вие се поддават на съвременните тенденции и изберете някоя оригинална и западна, като сирените , Jorge Maia , Myrtha , Йесения , Кристобал , Карла , Forms , Бенджамин , Mateo Алонсо , Рикардо, и така нататък.

Чудесен вариант би бил двойно име. Това звучи страхотно и е повече от спешно. Сред популярните имена включват: Jose Miguel , Карлос Даниел , Maria Jose Maria Emilia , Хосе Игнасио , Maria Guadalupe , Хосе - Луис , Мария Елена, Luis Alberot и така нататък.

Възможност за вашето дете да се грижи за нещо древно имена, като например : Efrosinja , Агата , Самуел , Thomas , Samson , Марк , Спиридон , Paul Mitro , Никифор , Fedot и така нататък. Те звучат много необичайно и се оставя да отпусне детето им .

Ако знаете датата на раждане на детето, или той се е родил , а след това можете да вземете специален християнски календар и призовават името на бебето на светеца , чийто рожден ден падна на тази дата. Смята се, че ако направи това, детето ще бъде под специална защита на по-висока мощност . По-специално , в живота си той ще бъде подпомаган от онзи светец , на когото е кръстен . Това е повече от идеален за родители християни .

Изборът на име за детето си, трябва да се обърне внимание на това как тя ще се комбинира с фамилното име . Не трябва да се даде предимство на този, който не е в унисон , в противен случай детето в бъдеще може да се чувстват неудобно , така че всички психологически проблеми . Те са особено многобройни в училищна възраст , когато децата да вземат всичко на сърцето , и колегите обичат да дразнят един друг.

Материалът е подготвен със съдействието на експерт.

http://astro5.ru/.




Тагове:   как,   име,   Да,   си,   за,   детето,   Изберете,


Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39965393
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31041
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930