Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2011 08:19 - Пет царици на голотата...
Автор: cnyyk Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2215 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 22.10.2011 08:20



image Горещото лятото си отиде, но не и желанието на българите да виждат звездите си по-разсъблечени и разкрепостени. Снегът и студът даже повече засилват аспирациите към популярните създания от нежния пол. Без ни най-малко да обиждаме Азис, нито да вземаме отношение по въпроса дали той е дама, или господин, но вече ни омръзна  точно Василка да е символ на разкрепостеност, да е новина, че са го  заснели в леглото с жена, че си имплантирал гърди и използвал  услугите на същия пластичен хирург, който преди години му направил операция за удължаване на пениса. Не, благодаря. Искаме да видим красивите известни българки голи, нахални и млади, както се пее в песента. Дори да не са толкова млади, ако са красиви - да заповядат. Някои от известните ни хубавици се събличат за фотосесии сравнително  често, те знаят как и кога да го направят, за да е ползата взаимна. Други се обличат лекичко, но не щат и да чуят за идеята да махнат дрешките, за да зарадват електората, въпреки че дори някои от тях са го правили. Нека не се изживяват като пуританки, а да послушат гласа народен.стр. 22-23
image Снимки „Плейбой” Камелия няма проблем с голите снимки. 1. КамелияФолкзвездата Камелия е безспорната царица на голите снимки у нас. Причината, освен това, че има убийствено тяло и мъжете провесват езици като кокер шпаньоли, за да го зърнат, е, че тя изключително умно преценява рекламния ефект от събличането си. Както и точния момент да го направи.Нейните корици на родния „Плейбой” са най-продаваните и надали скоро някоя друга ще бие този рекорд. Издателите пуснаха няколко пъти фотосесиите й, което доказва какъв глад има за голата Камелия. Това доведе до търкания на певицата с издателите, но и двете страни в крайна сметка спечелиха. Всеки продукт с голи снимки на Камелия се продава като топъл хляб. Е, сега тя вече е и тв водеща и надали скоро ще се съблече пак, но това само вдига цената на снимките й. 
image Теди Велинова никога не се е срамувала от тялото си. 2. Теди ВелиноваВ края на миналата година Теди Велинова беше казала, че се чувства като бабата на топмоделите, което само доказва, че има чувство за хумор. Защото не се е родил този фотограф, който да откаже да я снима гола. Ще е жалко, ако е решила да спре с голите снимки, много жалко. „Бившата манекенка и настояща стилистка Теди Велинова е фаталната жена, развела известен пластичен хирург”, гръмнаха наскоро интернет издания. Папараци на “Под Тепето” дори уловили доктора и уж новата му любима в Пловдив, където двамата свободно консумирали чувствата си по улицата. Дали е така, не знаем, но Теди току-виж пак се подновила изцяло и се появила на някоя корица, но не като бабата на топмоделите, а като внучката им.
image Тези голи снимки на Аксиния са направени с помощта на пръскачка за лозе. Не е зле. 3. АксинияПо едно време голата Аксиния се появяваше по сергиите по-често, отколкото някои жени ядат. Дори в едно интервю сподели, че майка й се сърдела за голите снимки, което означаваше, че жената  е перманентно сърдита. Напоследък тя нещо се загуби, но я очакваме пак да ни зарадва с наистина красивите си фотосесии. Пред „Монитор”  е признавала, че за първи път се снима гола с пръскачка за лозе за родния „Плейбой”. Преди това се плаши от подобни фотосесии. Ето какво каза тогава: „Колкото до кадрите с водата, която тече по мен. Водата идва не от душ, а от пръскачка за лозе. Освен това през това време бях стъпила в един огромен леген, за да не намокрим студиото. А аз съм мокра и зъзна цялата. Мисля, че погледнато отстрани, това по-скоро би било доста комично, отколкото секси. Но точно на тези снимки според приятели изглеждам мнооого секси.”
image Лора Караджова също е от желаните модели за фотографите. 4. Лора КараджоваДъщерята на фронтмена на легендарната българска банда „Сигнал” – Йордан Караджов, която е и гадже на шоумена Део, се съблича рядко, но пък много ефектно. До юни 2007 г. Лора Караджова не го беше правила. Тогава се престраши и се появи на корицата на „Максим”. След време се съблече и за „Плейбой”. Точно тогава Део беше спечелил VIP брадър, а тя издаваше албум. Двамата влюбени си бяха обещали да разпуснат на екзотично местенце след промоцията. Тогава се появиха предположения, че вероятно разгръщат списанието под някоя палма в топлите морета. Доста интересна версия, но надали е вярна. Никой не ходи на другия край на света, за да гледа собствените си голи снимки. Виж, за да видят Лора на живо, мнозина чужденци биха дошли у нас.
image снимка “Максим” Диляна Попова - голата мечта на българите 5. Диляна ПоповаДиляна Попова е другата дама, която, ако убедиш да се съблече за корицата ти, можеш да си 100% сигурен , че ще си върнеш инвестицията. Азбучна истина за всеки, в чието издание преобладават снимки на създания от нежния пол, без излишни неща по себе си.  Тя дълго се дърпаше да си направи съвсем голи снимки, но нямаше как,  вече стана кино- и тв звезда. Просто всички са луди по нея. Даже и жените. Да не говорим за издателите на еротични издания, продуцентите на филми, сериали и др. подобни.  Както и друг път сме писали, тя съчетава по уникален начин невинното излъчване с фатално привличане. А това е комбинация, на която никой мачо не може да устои. ...и пет по-облечени
image Снимки Монитор Виктория Петрова е мечтата на фотографа. 1. Виктория ПетроваТя е идеалното лице и тяло за корица. Красотата й е благородна и благодатна за майсторите на обектива, а е и висока като манекенка, че и отгоре. Жени Калканджиева сигурно се ядосва, че я е изпуснала. 100% много видни фотографи си я представят в интересни пози, а и не само те. Останалите мераклии обаче нямат почти никакви шансове. Жалко, че от телевизията никога не биха й позволили да се снима без дрехи. Хващаме се на бас. В интерес на истината, трябва с прискърбие да признаем, че не е и редно дамата, която чете важни новини на цял народ, да се появи както майка я е родила. Много пуритани възмутено ще изключат телевизорите си. Не за друго, а за да не ги бият бабите им. После като нищо ще си купят списание с нейните прелести.
image Преслава няма да се снима гола, не се надявайте. 2. ПреславаПопулярната изпълнителка почти изпаднала в шок, след като на участие, прекалила с градусите, нейна почитателка се хвърлила на сцената и разхвърляла дрехи с желанието да си... премери бюста с най-популярния такъв в бранша. Само за секунди обаче певицата усетила, че може да направи шоу, и допълнително нажежила страстите, като провокирала тийнейджърката за горещ стриптийз. От публиката се намерили и други мераклии за шоу и на сцената настанала абсолютна еротична вакханалия, уверяват очевидци. Проблемът е, че Преслава може да насърчи всекиго да се съблече, но не и самата тя да го направи. Да се облече с ефирна рокличка, с голямо деколте, да, за това няма проблем, но да се разголи съвсем... Списание „Максим” пусна гол фоторобот на Преслава и феновете почти се избиха за него. Представете си какво ще стане, ако съблекат истинската.
image Ивет Лалова за съжаление също няма да се съблече. 3. Ивет ЛаловаПреди време  онлайн списание проведе мащабна анкета коя е българката с най-красиво тяло и обяви: „Това е Ивет Лалова.” Най-бързата бяла жена на планетата е мечтана плячка за всяко еротично издание, но нито могат да я настигнат, нито да й платят. Едно списание пусна нейна фотосесия, но по бански, а това, както се казва, е много близко до работното й облекло на пистата, така че никого не изненадаха. Искрено се забавлявахме, когато прочетохме в интернет, че Ивет Лалова втрещила присъстващите на церемония по награждаването на най-добрите спортисти на “Левски”. Пише: „Красивата спринтьорка се появи с шикозна рокля, изпод която прозираше бюстът й. Младежкият тоалет на Ивет не позволява носенето на сутиен и бикини, но е подходящ за манекенки и актриси, а не за официални лица, категорични са естетите.” То пък едни естети.
image Мария Илиева е категорична, че ще пробива с глас, а не с тяло. 4.Мария ИлиеваМария Илиева за съжаление никога няма да се съблече, колкото и да я навиват. Пред очите на масовата публика имаме предвид, иначе все някога се съблича, то е ясно. Естетите няма как да се порадват на тялото й, за което всеки познавач на материята може да ви каже, че е създадено за снимки. Тя обяснява нежеланието си да се съблича публично доста логично: „Аз, макар че харесвам смелите хора и самата съм смела, не бих използвала физически качества, никога не бих излязла съблечена на сцената. Това е приоритет на попфолка. Дали продава сексът музиката? Хората, които разчитат само на секса, са с недостатъчно като количество или като ниво качества.” Така е, права е жената, но нали и средностатистическият мъж трябва да се зарадва на нещо в тези тежки кризисни времена, скъпа Мария.
image СНИМКА Списание „Макс” Мария Игнатова се съблече пестеливо за сп. „Макс”. 5. Мария ИгнатоваВ интерес на  истината не можем да обвиним Мария Игнатова, че не се е събличала, за да достави малко радост в „отрудения делник” на мъжете в родината. Направи го дискретно, като чисто  ново лице в „Господари на ефира”, даже преди пробния си период. Месец преди телевизионния сезон през 2008 сезон тя позира пред мъжкото списание  „Макс” за  ефектна фотосесия, като не показа всичко, но все пак направи този жест. Кадрите на Мария край морето са първите и последните, в които тя позира почти гола. Тогава говори за кариерата, секса и любовната дисциплина, като  разкри, че последното, което си е купила от сексшоп, са белезници с пухчета, които обаче още не бе ползвала. Тогава още не беше гадже на Митко Рачков, даваха й да се снима. Не, не е това причината. Просто вече е предостатъчно популярна, за да го прави.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: cnyyk
Категория: Новини
Прочетен: 1733892
Постинги: 657
Коментари: 502
Гласове: 485
Архив